Cognom PadalikSaber més respecte al cognom Padalik és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Padalik sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Padalik.

El cognom Padalik en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Padalik, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Padalik és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Padalik

Veure mapa del cognom Padalik

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Padalik en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Padalik, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Padalik que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Padalik, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Padalik. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Padalik és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Padalik del món

 1. Estats Units Estats Units (59)
 2. República Txeca República Txeca (2)
 3. Índia Índia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Padalik en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Padalik poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Padalik és un cognom més freqüent, i en quins països Padalik és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Padalik. Això es deu a que moltes vegades el cognom Padalik ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Padalik fa que puguem trobar molts cognoms similars a Padalik.

No tots els cognoms similars al cognom Padalik tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Padalik que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Pudlik
 2. Padalecki
 3. Padules
 4. Pitlik
 5. Podolak
 6. Pudelek
 7. Pytlik
 8. Patlis
 9. Petlik
 10. Pydlek
 11. Patulak
 12. Podliuk
 13. Patelak
 14. Patalski
 15. Pudlis
 16. Pudylyk
 17. Padlock
 18. Patalas
 19. Padulles
 20. Patellis
 21. Patulski
 22. Pitlick
 23. Podlas
 24. Podlasek
 25. Podolec
 26. Podolski
 27. Podolsky
 28. Podulka
 29. Pudelko
 30. Pytlak
 31. Pittalis
 32. Pudlicki
 33. Podolich
 34. Patulas
 35. Potalej
 36. Pattles
 37. Patelska
 38. Patelski
 39. Patalach
 40. Pitaluga