Cognom PadeanuSaber més respecte al cognom Padeanu és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Padeanu sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Padeanu.

El cognom Padeanu en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Padeanu, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Padeanu és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Padeanu

Veure mapa del cognom Padeanu

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Padeanu en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Padeanu, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Padeanu que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Padeanu, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Padeanu. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Padeanu és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Padeanu del món

 1. Romania Romania (377)
 2. Espanya Espanya (17)
 3. Dinamarca Dinamarca (2)
 4. Estats Units Estats Units (2)
 5. Àustria Àustria (1)
 6. Itàlia Itàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Padeanu en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Padeanu poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Padeanu és un cognom més freqüent, i en quins països Padeanu és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Padeanu ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Padeanu. Això es deu a que moltes vegades el cognom Padeanu ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Padeanu tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Padeanu que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Padeanu pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Padeanu, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Padeanu o algun dels cognoms similars a Padeanu no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Padeanu a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Padeanu diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Podeanu
 2. Paden
 3. Padena
 4. Padian
 5. Paduani
 6. Paduano
 7. Podean
 8. Paduan
 9. Padane
 10. Padhan
 11. Padoan
 12. Padden
 13. Paddon
 14. Padin
 15. Padon
 16. Paduino
 17. Patan
 18. Patane
 19. Patani
 20. Patano
 21. Paten
 22. Patena
 23. Pathan
 24. Pattan
 25. Payden
 26. Peaden
 27. Pedano
 28. Peden
 29. Petean
 30. Peteani
 31. Podany
 32. Putanu
 33. Puteani
 34. Padma
 35. Paytan
 36. Padoin
 37. Padun
 38. Podeyn
 39. Padonou
 40. Padhyani