Cognom PicamalSaber més respecte al cognom Picamal és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Picamal sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Picamal.

El cognom Picamal en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Picamal, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Picamal és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Picamal

Veure mapa del cognom Picamal

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Picamal en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Picamal, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Picamal que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Picamal, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Picamal. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Picamal és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Picamal del món

 1. França França (248)
 2. Espanya Espanya (36)
 3. Brasil Brasil (2)
 4. Suïssa Suïssa (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Picamal en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Picamal poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Picamal és un cognom més freqüent, i en quins països Picamal és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Picamal. Això es deu a que moltes vegades el cognom Picamal ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Picamal fa que puguem trobar molts cognoms similars a Picamal.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Picamal pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Picamal, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Picamal o algun dels cognoms similars a Picamal no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Picamal a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Picamal diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Picamil
 2. Picamilh
 3. Picamill
 4. Picanol
 5. Picañol
 6. Picanyol
 7. Picinali
 8. Puigmal
 9. Piquemal
 10. Picamoles
 11. Paganel
 12. Pechamiel
 13. Picinalli
 14. Picknell
 15. Pignali
 16. Pignol
 17. Pigenel
 18. Paganell
 19. Pagnell
 20. Paisnel
 21. Pesnel
 22. Pesnell
 23. Picinelli
 24. Pignola
 25. Pignoli
 26. Pignolo
 27. Pisanelli
 28. Pisanello
 29. Puigmole
 30. Pacanhela
 31. Pecinalli
 32. Pucknell
 33. Pocknell
 34. Paganelli
 35. Pasanella
 36. Piccinelli
 37. Pignolati
 38. Pisaniello
 39. Puigmolto
 40. Pizzanelli