Cognom PlopaSaber més respecte al cognom Plopa és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Plopa sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Plopa.

El cognom Plopa en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Plopa, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Plopa és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Plopa

Veure mapa del cognom Plopa

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Plopa en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Plopa, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Plopa que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Plopa, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Plopa. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Plopa és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Plopa del món

 1. Moldàvia Moldàvia (129)
 2. Polònia Polònia (72)
 3. Estats Units Estats Units (45)
 4. Bèlgica Bèlgica (12)
 5. Suïssa Suïssa (5)
 6. Anglaterra Anglaterra (5)
 7. Rússia Rússia (5)
 8. Ucraïna Ucraïna (5)
 9. Romania Romania (2)
 10. Bangla Desh Bangla Desh (1)
 11. Brasil Brasil (1)
 12. Bielorússia Bielorússia (1)
 13. Letònia Letònia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Plopa en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Plopa poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Plopa és un cognom més freqüent, i en quins països Plopa és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Plopa tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Plopa que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Plopa pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Plopa, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Plopa o algun dels cognoms similars a Plopa no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Plopa a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Plopa diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Plop
 2. Palop
 3. Plapp
 4. Pleva
 5. Ploof
 6. Polop
 7. Pulupa
 8. Palpa
 9. Palapa
 10. Pleve
 11. Plouff
 12. Pluff
 13. Pluvia
 14. Polpo
 15. Phlip
 16. Pilip
 17. Palov
 18. Polov
 19. Poulova
 20. Polovi
 21. Pelep
 22. Pulpo
 23. Pliev
 24. Polof
 25. Phlypo
 26. Polipo
 27. Pilpah
 28. Plahova
 29. Palffy
 30. Palfi
 31. Palfy
 32. Palhava
 33. Pelufo
 34. Phelip
 35. Philip
 36. Philipp
 37. Philp
 38. Plouffe
 39. Polovoi
 40. Pulve