Cognom PodolakSaber més respecte al cognom Podolak és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Podolak sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Podolak.

El cognom Podolak en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Podolak, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Podolak és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Podolak

Veure mapa del cognom Podolak

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Podolak en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Podolak, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Podolak que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Podolak, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Podolak. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Podolak és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Podolak del món

 1. Polònia Polònia (3043)
 2. Estats Units Estats Units (999)
 3. Brasil Brasil (129)
 4. França França (124)
 5. Austràlia Austràlia (96)
 6. Canadà Canadà (95)
 7. Suïssa Suïssa (70)
 8. Alemanya Alemanya (51)
 9. Anglaterra Anglaterra (31)
 10. Argentina Argentina (8)
 11. Eslovàquia Eslovàquia (7)
 12. Gal·les Gal·les (6)
 13. Noruega Noruega (5)
 14. Àustria Àustria (4)
 15. Israel Israel (3)
 16. Itàlia Itàlia (3)
 17. Rússia Rússia (3)
 18. República Txeca República Txeca (2)
 19. Dinamarca Dinamarca (2)
 20. Romania Romania (2)
 21. Suècia Suècia (2)
 22. Bèlgica Bèlgica (1)
 23. Bielorússia Bielorússia (1)
 24. Espanya Espanya (1)
 25. Hongria Hongria (1)
 26. Letònia Letònia (1)
 27. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Podolak en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Podolak poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Podolak és un cognom més freqüent, i en quins països Podolak és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Podolak. Això es deu a que moltes vegades el cognom Podolak ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Podolak pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Podolak, com podem comprovar.

 1. Podlas
 2. Podolec
 3. Podolski
 4. Podolsky
 5. Podlasek
 6. Podlaski
 7. Podlogar
 8. Podulka
 9. Potlake
 10. Pudelek
 11. Pytlak
 12. Padalik
 13. Podolich
 14. Podlach
 15. Pydlek
 16. Patulak
 17. Podliuk
 18. Patelak
 19. Pudlik
 20. Pudylyk
 21. Padules
 22. Pettolaz
 23. Pitlik
 24. Potlog
 25. Pudelko
 26. Pytlik
 27. Podolowska
 28. Patulas
 29. Potalej
 30. Petlik
 31. Podeleski
 32. Podleś
 33. Pudlis
 34. Podleski
 35. Potulski
 36. Padlock
 37. Patalas
 38. Padalecki
 39. Padulles
 40. Patulski