Cognom PodolecSaber més respecte al cognom Podolec és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Podolec sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Podolec.

El cognom Podolec en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Podolec, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Podolec és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Podolec

Veure mapa del cognom Podolec

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Podolec en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Podolec, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Podolec que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Podolec, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Podolec. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Podolec és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Podolec del món

 1. Polònia Polònia (334)
 2. Eslovàquia Eslovàquia (196)
 3. Estats Units Estats Units (111)
 4. Argentina Argentina (33)
 5. França França (28)
 6. República Txeca República Txeca (14)
 7. Canadà Canadà (8)
 8. Anglaterra Anglaterra (5)
 9. Alemanya Alemanya (3)
 10. Austràlia Austràlia (1)
 11. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Podolec en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Podolec poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Podolec és un cognom més freqüent, i en quins països Podolec és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Podolec ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Podolec fa que puguem trobar molts cognoms similars a Podolec.

No tots els cognoms similars al cognom Podolec tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Podolec que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Podolec pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Podolec, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Podolec o algun dels cognoms similars a Podolec no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Podolec a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Podolec diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Podolak
 2. Podolich
 3. Padules
 4. Podlas
 5. Podolski
 6. Podolsky
 7. Podulka
 8. Pudelek
 9. Podlach
 10. Potalej
 11. Pydlek
 12. Podleś
 13. Padalecki
 14. Padulles
 15. Podlasek
 16. Podlesny
 17. Podlogar
 18. Potlog
 19. Pudelko
 20. Padalik
 21. Pattles
 22. Podeleski
 23. Podliuk
 24. Pudlis
 25. Pudlik
 26. Podleski
 27. Pudylyk
 28. Padlock
 29. Pettolaz
 30. Pitlick
 31. Pitlik
 32. Pitulice
 33. Podewils
 34. Podlaski
 35. Podlewski
 36. Potlake
 37. Pytlak
 38. Pytlik
 39. Podlesnik
 40. Pudlicki