Cognom PonroSaber més respecte al cognom Ponro és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Ponro sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Ponro.

El cognom Ponro en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Ponro, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Ponro és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Ponro

Veure mapa del cognom Ponro

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Ponro en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Ponro, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Ponro que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Ponro, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Ponro. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Ponro és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Ponro del món

 1. Brasil Brasil (1)
 2. Pakistan Pakistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Ponro en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Ponro poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Ponro és un cognom més freqüent, i en quins països Ponro és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Ponro ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Ponro. Això es deu a que moltes vegades el cognom Ponro ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Ponro fa que puguem trobar molts cognoms similars a Ponro.

No tots els cognoms similars al cognom Ponro tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Ponro que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Ponro pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Ponro, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Ponro o algun dels cognoms similars a Ponro no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Ponro a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Ponro diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ponroy
 2. Ponra
 3. Panaro
 4. Penry
 5. Pinoro
 6. Pomroy
 7. Panero
 8. Ponare
 9. Pinero
 10. Ponera
 11. Penaro
 12. Ponnor
 13. Panara
 14. Paner
 15. Panera
 16. Panora
 17. Paunero
 18. Penar
 19. Penera
 20. Penor
 21. Penrey
 22. Penury
 23. Pfnorr
 24. Pinorio
 25. Poenar
 26. Poenaru
 27. Pomar
 28. Pomer
 29. Pomeroy
 30. Pomery
 31. Powner
 32. Poyner
 33. Poynor
 34. Pumroy
 35. Pamero
 36. Pinar
 37. Pineyro
 38. Pinera
 39. Panor
 40. Paneru