Cognom PungociSaber més respecte al cognom Pungoci és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Pungoci sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Pungoci.

El cognom Pungoci en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Pungoci, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Pungoci és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Pungoci

Veure mapa del cognom Pungoci

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Pungoci en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Pungoci, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Pungoci que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Pungoci, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Pungoci. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Pungoci és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Pungoci del món

 1. Romania Romania (3)
 2. Estats Units Estats Units (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Pungoci en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Pungoci poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Pungoci és un cognom més freqüent, i en quins països Pungoci és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Pungoci. Això es deu a que moltes vegades el cognom Pungoci ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Pungoci fa que puguem trobar molts cognoms similars a Pungoci.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Pungoci pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Pungoci, com podem comprovar.

 1. Pincock
 2. Pangos
 3. Panagos
 4. Pancost
 5. Pancucci
 6. Pankoke
 7. Pankuch
 8. Pansechi
 9. Panzeca
 10. Panzica
 11. Penagos
 12. Pengowski
 13. Pinkos
 14. Pinkoski
 15. Pinsach
 16. Poncik
 17. Pongowski
 18. Ponsic
 19. Ponsich
 20. Ponsico
 21. Punches
 22. Puncochar
 23. Panjoj
 24. Pingas
 25. Panegos
 26. Pencost
 27. Panagakis
 28. Panasuk
 29. Pancake
 30. Pancescu
 31. Panchak
 32. Panchez
 33. Panchuk
 34. Pancoast
 35. Panczak
 36. Panczyk
 37. Pangusion
 38. Panicucci
 39. Pankake
 40. Pankowski