Cognom RokoqicaSaber més respecte al cognom Rokoqica és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Rokoqica sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Rokoqica.

El cognom Rokoqica en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Rokoqica, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Rokoqica és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Rokoqica

Veure mapa del cognom Rokoqica

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Rokoqica en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Rokoqica, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Rokoqica que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Rokoqica, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Rokoqica. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Rokoqica és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Rokoqica del món

 1. Fiji Fiji (126)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Rokoqica en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Rokoqica poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Rokoqica és un cognom més freqüent, i en quins països Rokoqica és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Rokoqica ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Rokoqica fa que puguem trobar molts cognoms similars a Rokoqica.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Rokoqica pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Rokoqica, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Rokoqica o algun dels cognoms similars a Rokoqica no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Rokoqica a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Rokoqica diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Rokusek
 2. Rosequist
 3. Rozakis
 4. Ruzicic
 5. Rogošić
 6. Rakozuk
 7. Rogasik
 8. Rakauskas
 9. Rychcik
 10. Rzeczycka
 11. Rogacewicz
 12. Rogozhkin
 13. Rackauskas
 14. Reixachs
 15. Rexachs
 16. Rzegocki
 17. Rzechowska
 18. Riquezes
 19. Rzeczkowska
 20. Rochacewicz
 21. Rzezawska
 22. Rzeczycki
 23. Rzucek
 24. Rokoszewski
 25. Rokossowski
 26. Rajasekar
 27. Rachchag
 28. Recacoechea
 29. Rzeczkowski
 30. Rzuchowski
 31. Recacoeche
 32. Rzechowski
 33. Rzeszkowski
 34. Rogaczewska
 35. Rokuszewski
 36. Rzeszowski
 37. Rzyczkowski
 38. Rajasekaran
 39. Rogaszewski
 40. Rykaczewski