Cognom SabaniegoSaber més respecte al cognom Sabaniego és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Sabaniego sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Sabaniego.

El cognom Sabaniego en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Sabaniego, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Sabaniego és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Sabaniego

Veure mapa del cognom Sabaniego

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Sabaniego en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Sabaniego, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Sabaniego que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Sabaniego, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Sabaniego. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Sabaniego és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Sabaniego del món

 1. Espanya Espanya (83)
 2. Mèxic Mèxic (3)
 3. Argentina Argentina (2)
 4. Panamà Panamà (1)
 5. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Sabaniego en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Sabaniego poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Sabaniego és un cognom més freqüent, i en quins països Sabaniego és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Sabaniego ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Sabaniego. Això es deu a que moltes vegades el cognom Sabaniego ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Sabaniego tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Sabaniego que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Savaniego
 2. Sabango
 3. Sabanes
 4. Sebonego
 5. Sabongo
 6. Sabanagic
 7. Sabangan
 8. Sabanza
 9. Sabnis
 10. Sabonis
 11. Shabangu
 12. Sabonge
 13. Sibanik
 14. Sobanis
 15. Sobongo
 16. Subang
 17. Sabanci
 18. Sabench
 19. Sabens
 20. Sabinas
 21. Sabins
 22. Saevang
 23. Sapiens
 24. Sapinoso
 25. Savenko
 26. Saving
 27. Sayavong
 28. Sepanik
 29. Sibbing
 30. Sibinga
 31. Sobanski
 32. Spang
 33. Spange
 34. Spangen
 35. Spanich
 36. Spanish
 37. Spanjer
 38. Spanjers
 39. Spanke
 40. Spankie