Cognom SalateSaber més respecte al cognom Salate és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Salate sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Salate.

El cognom Salate en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Salate, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Salate és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Salate

View Map

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Salate en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Salate, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Salate que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Salate, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Salate. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Salate és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Salate del món

 1. Índia Índia (281)
 2. Argentina Argentina (239)
 3. Perú Perú (94)
 4. Uruguai Uruguai (76)
 5. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (55)
 6. Brasil Brasil (28)
 7. Espanya Espanya (13)
 8. Estats Units Estats Units (13)
 9. Itàlia Itàlia (9)
 10. Kenya Kenya (4)
 11. Anglaterra Anglaterra (2)
 12. Nigèria Nigèria (2)
 13. Iran Iran (1)
 14. Islàndia Islàndia (1)
 15. Kuwait Kuwait (1)
 16. Filipines Filipines (1)
 17. Rússia Rússia (1)
 18. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 19. Singapur Singapur (1)
 20. Zàmbia Zàmbia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Salate en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Salate poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Salate és un cognom més freqüent, i en quins països Salate és un cognom insòlit o inexistent.