Cognom SamanpriyaSaber més respecte al cognom Samanpriya és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Samanpriya sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Samanpriya.

El cognom Samanpriya en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Samanpriya, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Samanpriya és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Samanpriya

Veure mapa del cognom Samanpriya

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Samanpriya en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Samanpriya, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Samanpriya que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Samanpriya, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Samanpriya. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Samanpriya és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Samanpriya del món

 1. Sri Lanka Sri Lanka (1023)
 2. Qatar Qatar (9)
 3. República Dominicana República Dominicana (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Samanpriya en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Samanpriya poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Samanpriya és un cognom més freqüent, i en quins països Samanpriya és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Samanpriya ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Samanpriya fa que puguem trobar molts cognoms similars a Samanpriya.

No tots els cognoms similars al cognom Samanpriya tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Samanpriya que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Samanpriya pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Samanpriya, com podem comprovar.

 1. Saminava
 2. Semenova
 3. Semenovich
 4. Simonova
 5. Simonovich
 6. Simonovska
 7. Simunovic
 8. Sinanovic
 9. Sinanovi
 10. Simonovis
 11. Simanovski
 12. Simunovich
 13. Sinanović
 14. Semanová
 15. Samenov
 16. Simonović
 17. Shimanovich
 18. Smanov
 19. Seminova
 20. Symonovicz
 21. Semenov
 22. Semyonova
 23. Shimanovsky
 24. Simeonova
 25. Simonoff
 26. Simonov
 27. Simonovski
 28. Simeunović
 29. Samwahamphe
 30. Simonová
 31. Simuyemba
 32. Simumba
 33. Simweemba
 34. šahmanović
 35. Simonpietri
 36. Shemanaev
 37. Symenovych
 38. Semyonov
 39. Shimonov
 40. Shimunov