Cognom ScudieroSaber més respecte al cognom Scudiero és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Scudiero sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Scudiero.

El cognom Scudiero en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Scudiero, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Scudiero és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Scudiero

Veure mapa del cognom Scudiero

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Scudiero en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Scudiero, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Scudiero que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Scudiero, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Scudiero. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Scudiero és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Scudiero del món

 1. Itàlia Itàlia (739)
 2. Estats Units Estats Units (275)
 3. Brasil Brasil (121)
 4. Argentina Argentina (88)
 5. França França (38)
 6. Veneçuela Veneçuela (16)
 7. Mèxic Mèxic (12)
 8. Xile Xile (5)
 9. República Txeca República Txeca (2)
 10. Anglaterra Anglaterra (2)
 11. Bèlgica Bèlgica (1)
 12. Canadà Canadà (1)
 13. Suïssa Suïssa (1)
 14. Egipte Egipte (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Scudiero en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Scudiero poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Scudiero és un cognom més freqüent, i en quins països Scudiero és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Scudiero ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Scudiero fa que puguem trobar molts cognoms similars a Scudiero.

No tots els cognoms similars al cognom Scudiero tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Scudiero que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Scudiero pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Scudiero, com podem comprovar.

 1. Scudero
 2. Scudieri
 3. Scudier
 4. Saudier
 5. Scudder
 6. Scuderi
 7. Scudery
 8. Sudiro
 9. Soudier
 10. Sauder
 11. Sautier
 12. Schuder
 13. Scuteri
 14. Souder
 15. Soutiere
 16. Suder
 17. Sudera
 18. Sidero
 19. Sudder
 20. Sodero
 21. Scutaro
 22. Scutter
 23. Skudder
 24. Sader
 25. Saetero
 26. Sauter
 27. Sauthier
 28. Sautter
 29. Scaturro
 30. Schader
 31. Schauder
 32. Scheder
 33. Scheider
 34. Scheiter
 35. Schoder
 36. Schutter
 37. Scoter
 38. Scutari
 39. Scutaru
 40. Seader