Cognom SenhajiSaber més respecte al cognom Senhaji és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Senhaji sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Senhaji.

El cognom Senhaji en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Senhaji, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Senhaji és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Senhaji

Veure mapa del cognom Senhaji

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Senhaji en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Senhaji, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Senhaji que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Senhaji, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Senhaji. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Senhaji és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Senhaji del món

 1. Marroc Marroc (17982)
 2. França França (338)
 3. Bèlgica Bèlgica (175)
 4. Espanya Espanya (142)
 5. Canadà Canadà (55)
 6. Dinamarca Dinamarca (31)
 7. Alemanya Alemanya (21)
 8. Estats Units Estats Units (19)
 9. Anglaterra Anglaterra (15)
 10. Països Baixos Països Baixos (14)
 11. Noruega Noruega (7)
 12. Qatar Qatar (6)
 13. Suïssa Suïssa (5)
 14. Suècia Suècia (5)
 15. Tunísia Tunísia (4)
 16. Grècia Grècia (4)
 17. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 18. Burkina Faso Burkina Faso (2)
 19. Algèria Algèria (2)
 20. Itàlia Itàlia (2)
 21. Turquia Turquia (1)
 22. Xina Xina (1)
 23. Xipre Xipre (1)
 24. Irlanda Irlanda (1)
 25. Luxemburg Luxemburg (1)
 26. Mauritània Mauritània (1)
 27. Maurici Maurici (1)
 28. Malàisia Malàisia (1)
 29. Romania Romania (1)
 30. Rússia Rússia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Senhaji en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Senhaji poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Senhaji és un cognom més freqüent, i en quins països Senhaji és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Senhaji. Això es deu a que moltes vegades el cognom Senhaji ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Senhaji fa que puguem trobar molts cognoms similars a Senhaji.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Senhaji pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Senhaji, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Senhaji o algun dels cognoms similars a Senhaji no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Senhaji a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Senhaji diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Sanhaji
 2. Sanaji
 3. Senac
 4. Senach
 5. Senaz
 6. Senesi
 7. Senga
 8. Senouci
 9. Sensi
 10. Senza
 11. Smaji
 12. Sonchai
 13. Sanyasi
 14. Senju
 15. Sunaj
 16. Sensei
 17. Senka
 18. Sinchai
 19. Saenchai
 20. Sinaj
 21. Senas
 22. Senaux
 23. Sinaci
 24. Seniak
 25. Senussi
 26. Saengsi
 27. Sanahuja
 28. Sanasa
 29. Sanca
 30. Sancha
 31. Sanesi
 32. Sanga
 33. Sangay
 34. Sangha
 35. Sanjaa
 36. Sanka
 37. Sannaz
 38. Sanocki
 39. Sanoja
 40. Sansa