Cognom SerezSaber més respecte al cognom Serez és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Serez sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Serez.

El cognom Serez en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Serez, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Serez és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Serez

Veure mapa del cognom Serez

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Serez en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Serez, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Serez que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Serez, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Serez. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Serez és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Serez del món

 1. Turquia Turquia (669)
 2. Iraq Iraq (94)
 3. Canadà Canadà (15)
 4. Iemen Iemen (7)
 5. Suïssa Suïssa (5)
 6. Mèxic Mèxic (5)
 7. Estats Units Estats Units (5)
 8. Bèlgica Bèlgica (4)
 9. Filipines Filipines (4)
 10. Alemanya Alemanya (3)
 11. Rússia Rússia (3)
 12. França França (2)
 13. Israel Israel (2)
 14. Taiwan Taiwan (2)
 15. Afganistan Afganistan (1)
 16. Azerbaijan Azerbaijan (1)
 17. Xipre del Nord Xipre del Nord (1)
 18. Hongria Hongria (1)
 19. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Serez en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Serez poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Serez és un cognom més freqüent, i en quins països Serez és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Serez fa que puguem trobar molts cognoms similars a Serez.

No tots els cognoms similars al cognom Serez tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Serez que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Sarez
 2. Searez
 3. Seres
 4. Seroz
 5. Surez
 6. Suerez
 7. Serek
 8. Sirez
 9. Sereza
 10. Serej
 11. Sares
 12. Saurez
 13. Seares
 14. Seeres
 15. Seraj
 16. Serak
 17. Seras
 18. Serce
 19. Sercey
 20. Serch
 21. Serci
 22. Serck
 23. Sercu
 24. Sercy
 25. Serego
 26. Sereix
 27. Sereys
 28. Serge
 29. Sergi
 30. Sergo
 31. Serij
 32. Seris
 33. Serres
 34. Sers
 35. Sheraz
 36. Sherek
 37. Sieres
 38. Sirek
 39. Sires
 40. Soarez