Cognom SiakanduSaber més respecte al cognom Siakandu és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Siakandu sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Siakandu.

El cognom Siakandu en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Siakandu, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Siakandu és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Siakandu

Veure mapa del cognom Siakandu

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Siakandu en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Siakandu, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Siakandu que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Siakandu, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Siakandu. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Siakandu és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Siakandu del món

 1. Zimbabwe Zimbabwe (6)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Siakandu en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Siakandu poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Siakandu és un cognom més freqüent, i en quins països Siakandu és un cognom insòlit o inexistent.

Discernir si va ser abans el cognom Siakandu o algun dels cognoms similars a Siakandu no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Siakandu a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Siakandu diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Sikand
 2. Sakande
 3. Sikandar
 4. Sikander
 5. Siskind
 6. Sakandar
 7. Saganta
 8. Sagante
 9. Siswanto
 10. Suskind
 11. Sekund
 12. Sogand
 13. Sheokand
 14. Sikhonde
 15. Sagnet
 16. Sakamoto
 17. Sasanedas
 18. Second
 19. Secondi
 20. Secondo
 21. Secunda
 22. Seganti
 23. Segundo
 24. Signate
 25. Signet
 26. Sikhondze
 27. Sugianto
 28. Susanti
 29. Susanto
 30. Susskind
 31. Sichantha
 32. Segunda
 33. Segonds
 34. Segond
 35. Secunde
 36. Secundo
 37. Saccente
 38. Sagendorf
 39. Sagmit
 40. Sakumoto