Cognom SmewinSaber més respecte al cognom Smewin és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Smewin sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Smewin.

El cognom Smewin en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Smewin, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Smewin és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Smewin

Veure mapa del cognom Smewin

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Smewin en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Smewin, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Smewin que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Smewin, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Smewin. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Smewin és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Smewin del món

 1. Anglaterra Anglaterra (31)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Smewin en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Smewin poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Smewin és un cognom més freqüent, i en quins països Smewin és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Smewin ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Smewin tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Smewin que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Smewin pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Smewin, com podem comprovar.

 1. Snewin
 2. Semin
 3. Senin
 4. Smuin
 5. Smain
 6. Smahin
 7. Smen
 8. Saeman
 9. Sameon
 10. Sanin
 11. Seeman
 12. Seemen
 13. Seman
 14. Semian
 15. Semien
 16. Semino
 17. Semon
 18. Senen
 19. Senon
 20. Shamin
 21. Shemon
 22. Shewman
 23. Shomin
 24. Sieman
 25. Siemen
 26. Siemion
 27. Siemon
 28. Simen
 29. Simeon
 30. Sminia
 31. Sneen
 32. Soenen
 33. Somin
 34. Sommain
 35. Sonin
 36. Symeon
 37. Szeman
 38. Senan
 39. Semen
 40. Smaine