Cognom StoicoSaber més respecte al cognom Stoico és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Stoico sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Stoico.

El cognom Stoico en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Stoico, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Stoico és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Stoico

Veure mapa del cognom Stoico

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Stoico en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Stoico, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Stoico que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Stoico, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Stoico. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Stoico és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Stoico del món

 1. Itàlia Itàlia (348)
 2. Estats Units Estats Units (102)
 3. Romania Romania (72)
 4. Moldàvia Moldàvia (46)
 5. Dinamarca Dinamarca (21)
 6. Argentina Argentina (17)
 7. Brasil Brasil (11)
 8. Bèlgica Bèlgica (4)
 9. Espanya Espanya (4)
 10. Canadà Canadà (3)
 11. Alemanya Alemanya (3)
 12. Israel Israel (2)
 13. Xina Xina (1)
 14. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Stoico en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Stoico poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Stoico és un cognom més freqüent, i en quins països Stoico és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Stoico. Això es deu a que moltes vegades el cognom Stoico ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Stoico pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Stoico, com podem comprovar.

 1. Stocco
 2. Stoica
 3. Stoick
 4. Stoicu
 5. Stacco
 6. Staicu
 7. Stecco
 8. Steich
 9. Sticco
 10. Stice
 11. Stich
 12. Stick
 13. Stiso
 14. Stoch
 15. Stock
 16. Stoeck
 17. Stoicea
 18. Stosch
 19. Stouch
 20. Stoyko
 21. Stoycho
 22. Staco
 23. Stojko
 24. Stocq
 25. Stic
 26. Sadick
 27. Satoca
 28. Scotch
 29. Sittich
 30. Sotch
 31. Sotoca
 32. Staack
 33. Stace
 34. Stach
 35. Stacho
 36. Stacio
 37. Stack
 38. Stacy
 39. Stasch
 40. Stasio