Cognom StokesburySaber més respecte al cognom Stokesbury és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Stokesbury sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Stokesbury.

El cognom Stokesbury en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Stokesbury, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Stokesbury és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Stokesbury

Veure mapa del cognom Stokesbury

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Stokesbury en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Stokesbury, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Stokesbury que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Stokesbury, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Stokesbury. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Stokesbury és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Stokesbury del món

 1. Estats Units Estats Units (103)
 2. Anglaterra Anglaterra (7)
 3. Austràlia Austràlia (3)
 4. Canadà Canadà (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Stokesbury en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Stokesbury poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Stokesbury és un cognom més freqüent, i en quins països Stokesbury és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Stokesbury. Això es deu a que moltes vegades el cognom Stokesbury ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Stokesbury fa que puguem trobar molts cognoms similars a Stokesbury.

No tots els cognoms similars al cognom Stokesbury tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Stokesbury que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Stokesbury pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Stokesbury, com podem comprovar.

 1. Stokesbary
 2. Stokesberry
 3. Stokes
 4. Stakes
 5. Stikes
 6. Stoakes
 7. Stoicescu
 8. Stukes
 9. Steszuk
 10. Stokosa
 11. Stookes
 12. Stasiuk
 13. Staskus
 14. Stasyuk
 15. Stockhaus
 16. Stockus
 17. Stojek
 18. Stokowski
 19. Stosic
 20. Stosich
 21. Stukas
 22. Stojkoska
 23. Stojkoski
 24. Stokić
 25. Steshak
 26. Steciuk
 27. Stosik
 28. Stokowiec
 29. Stegehuis
 30. Stasjuk
 31. Stokowicz
 32. Steshko
 33. Stuckes
 34. Setzekorn
 35. Shotkoski
 36. Sitches
 37. Sitges
 38. Sitjes
 39. Sitzes
 40. St-juste