Cognom TiganjSaber més respecte al cognom Tiganj és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Tiganj sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Tiganj.

El cognom Tiganj en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Tiganj, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Tiganj és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Tiganj

Veure mapa del cognom Tiganj

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Tiganj en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Tiganj, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Tiganj que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Tiganj, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Tiganj. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Tiganj és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Tiganj del món

 1. Montenegro Montenegro (216)
 2. Sèrbia Sèrbia (175)
 3. Eslovènia Eslovènia (70)
 4. Croàcia Croàcia (29)
 5. Estats Units Estats Units (10)
 6. Suècia Suècia (8)
 7. Alemanya Alemanya (7)
 8. Kosovo Kosovo (4)
 9. Noruega Noruega (2)
 10. Bòsnia i Hercegovina Bòsnia i Hercegovina (1)
 11. Bèlgica Bèlgica (1)
 12. Suïssa Suïssa (1)
 13. Dinamarca Dinamarca (1)
 14. França França (1)
 15. Anglaterra Anglaterra (1)
 16. Luxemburg Luxemburg (1)
 17. Països Baixos Països Baixos (1)
 18. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Tiganj en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Tiganj poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Tiganj és un cognom més freqüent, i en quins països Tiganj és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Tiganj ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Tiganj. Això es deu a que moltes vegades el cognom Tiganj ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Tiganj pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Tiganj, com podem comprovar.

 1. Tiganus
 2. Tchang
 3. Tiganasu
 4. Tsang
 5. Tuxans
 6. Tsingano
 7. Takang
 8. Tigmasa
 9. Tshang
 10. Tzimaaj
 11. Tijing
 12. Tacons
 13. Tezanos
 14. Tiagonce
 15. Tiganescu
 16. Tjeenk
 17. Tjong
 18. Tschanz
 19. Tseng
 20. Tsung
 21. Tusing
 22. Tzeng
 23. Tekeng
 24. Tsanko
 25. Tching
 26. Tsanga
 27. Tchango
 28. Tchansi
 29. Tzimas
 30. Tzanis
 31. Tijanić
 32. Tissing
 33. Tchong
 34. Tchung
 35. Tjoeng
 36. Tijms
 37. Tsimas
 38. Twiggins
 39. Taching
 40. Teusink