Cognom UrjumelashviliSaber més respecte al cognom Urjumelashvili és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Urjumelashvili sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Urjumelashvili.

El cognom Urjumelashvili en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Urjumelashvili, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Urjumelashvili és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Urjumelashvili

Veure mapa del cognom Urjumelashvili

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Urjumelashvili en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Urjumelashvili, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Urjumelashvili que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Urjumelashvili, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Urjumelashvili. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Urjumelashvili és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Urjumelashvili del món

 1. Geòrgia Geòrgia (51)
 2. Ossetia del sud Ossetia del sud (28)
 3. Anglaterra Anglaterra (1)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Urjumelashvili en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Urjumelashvili poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Urjumelashvili és un cognom més freqüent, i en quins països Urjumelashvili és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Urjumelashvili ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Urjumelashvili. Això es deu a que moltes vegades el cognom Urjumelashvili ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Urjumelashvili tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Urjumelashvili que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Urjumelashvili o algun dels cognoms similars a Urjumelashvili no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Urjumelashvili a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Urjumelashvili diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Uresandi
 2. Urruzmendi
 3. Ursini
 4. Uruchima
 5. Urazandi
 6. Urquino
 7. Urrizmendi
 8. Urrusuno
 9. Ursin
 10. Ursino
 11. Urzain
 12. Urzainki
 13. Urzainqui
 14. Urzanqui
 15. Urzendowski
 16. Urquina
 17. Urquinaona
 18. Urquin
 19. Ursina
 20. Ursum
 21. Urigain
 22. Urugan
 23. Urcan
 24. Urcino
 25. Urganda
 26. Urhausen
 27. Uriguen
 28. Urizan
 29. Urruzuno
 30. Ursan
 31. Ursinos
 32. Ursone
 33. Urigoen
 34. Urkina
 35. Uragan
 36. Urgin
 37. Ursoń
 38. Urchenko
 39. Urcun
 40. Urcina