Cognom VacarisasSaber més respecte al cognom Vacarisas és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Vacarisas sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Vacarisas.

El cognom Vacarisas en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Vacarisas, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Vacarisas és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Vacarisas

Veure mapa del cognom Vacarisas

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Vacarisas en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Vacarisas, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Vacarisas que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Vacarisas, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Vacarisas. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Vacarisas és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Vacarisas del món

 1. França França (89)
 2. Xile Xile (19)
 3. Espanya Espanya (6)
 4. Noruega Noruega (4)
 5. Filipines Filipines (4)
 6. Mèxic Mèxic (1)
 7. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Vacarisas en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Vacarisas poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Vacarisas és un cognom més freqüent, i en quins països Vacarisas és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Vacarisas ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Vacarisas fa que puguem trobar molts cognoms similars a Vacarisas.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Vacarisas pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Vacarisas, com podem comprovar.

 1. Vacares
 2. Vacarescu
 3. Vacarus
 4. Vicaris
 5. Vacarasu
 6. Vacirca
 7. Vaquerizas
 8. Vicaires
 9. Vicars
 10. Visairas
 11. Vacarez
 12. Vaquerisaz
 13. Vacarciuc
 14. Vakaresku
 15. Vickress
 16. Vaccarezza
 17. Vacheresse
 18. Vaqueras
 19. Vaqueriza
 20. Vecerzan
 21. Vigrass
 22. Visaires
 23. Viseras
 24. Vakarchuk
 25. Veseris
 26. Vakaruk
 27. Vaccarecci
 28. Vecerrica
 29. Viccars
 30. Vickars
 31. Vaissieres
 32. Vaquerizo
 33. Vicarregui
 34. Vickers
 35. Vickerson
 36. Vigeriego
 37. Vigors
 38. Vigueras
 39. Viguiristi
 40. Vigurs