Cognom XinhuaSaber més respecte al cognom Xinhua és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Xinhua sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Xinhua.

El cognom Xinhua en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Xinhua, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Xinhua és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Xinhua

Veure mapa del cognom Xinhua

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Xinhua en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Xinhua, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Xinhua que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Xinhua, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Xinhua. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Xinhua és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Xinhua del món

 1. Xina Xina (115)
 2. Estats Units Estats Units (10)
 3. Brasil Brasil (8)
 4. Taiwan Taiwan (3)
 5. Tailàndia Tailàndia (2)
 6. França França (1)
 7. Anglaterra Anglaterra (1)
 8. Malàisia Malàisia (1)
 9. Filipines Filipines (1)
 10. Pakistan Pakistan (1)
 11. Rússia Rússia (1)
 12. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Xinhua en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Xinhua poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Xinhua és un cognom més freqüent, i en quins països Xinhua és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Xinhua pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Xinhua, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Xinhua o algun dels cognoms similars a Xinhua no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Xinhua a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Xinhua diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Xinhui
 2. Xinyu
 3. Xinyue
 4. Xinhao
 5. Xina
 6. Xinh
 7. Xena
 8. Xin
 9. Xenia
 10. Xinyi
 11. Xiuyun
 12. Xinmiao
 13. Xiana
 14. Xinmei
 15. Xana
 16. Xinwei
 17. Xona
 18. Xenou
 19. Xuna
 20. Xen
 21. Xian
 22. Xuan
 23. Xiuyan
 24. Xiaoyun
 25. Xiaoyan
 26. Xiumei
 27. Xim
 28. Xan
 29. Xianmei
 30. Xianwei
 31. Xoana
 32. Xien
 33. Ximo
 34. Xuma
 35. Xon
 36. Xun
 37. Xani
 38. Xeni
 39. Xum
 40. Xhema