Cognom ZengueSaber més respecte al cognom Zengue és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Zengue sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Zengue.

El cognom Zengue en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Zengue, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Zengue és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Zengue

Veure mapa del cognom Zengue

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Zengue en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Zengue, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Zengue que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Zengue, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Zengue. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Zengue és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Zengue del món

 1. Camerun Camerun (1151)
 2. Mauritània Mauritània (22)
 3. França França (10)
 4. Estats Units Estats Units (5)
 5. Gabon Gabon (4)
 6. Nigèria Nigèria (4)
 7. Canadà Canadà (2)
 8. Suïssa Suïssa (2)
 9. Bèlgica Bèlgica (1)
 10. Brasil Brasil (1)
 11. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 12. Islàndia Islàndia (1)
 13. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (1)
 14. Rússia Rússia (1)
 15. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Zengue en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Zengue poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Zengue és un cognom més freqüent, i en quins països Zengue és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Zengue ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Zengue fa que puguem trobar molts cognoms similars a Zengue.

No tots els cognoms similars al cognom Zengue tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Zengue que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Zengue pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Zengue, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Zengue o algun dels cognoms similars a Zengue no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Zengue a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Zengue diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Zingue
 2. Zangue
 3. Zenagui
 4. Zeng
 5. Zenga
 6. Zenke
 7. Zungu
 8. Zongwe
 9. Zengo
 10. Zengah
 11. Zangui
 12. Zance
 13. Zanese
 14. Zang
 15. Zanghi
 16. Zango
 17. Zanke
 18. Zemke
 19. Zenas
 20. Zenca
 21. Zeniga
 22. Zenk
 23. Zenko
 24. Zenoz
 25. Zens
 26. Zenz
 27. Zheng
 28. Zincke
 29. Zing
 30. Zingg
 31. Zingo
 32. Zinke
 33. Znagui
 34. Zong
 35. Zongo
 36. Zung
 37. Zweng
 38. Zenika
 39. Zenco
 40. Zeneka