Cognoms SvalbarensesSi ets aquí és perquè has decidit consultar quins són els 300 cognoms més habituals a Svalbard i Jan Mayen. Segurament alguna vegada has escoltat algun dels cognoms Svalbarenses però és possible que en aquesta llista et sorprengui veure cognoms que no sabies que eren tan comuns en un país com Svalbard i Jan Mayen. En aquesta llista tenim informació estadística totalment actualitzada sobre els cognoms que més abunden entre els Svalbarenses , de manera que si el que cerques és saber si el teu cognom destacaria a Svalbard i Jan Mayen, ja t'advertim que si no es troba en aquesta llista, sí, el teu cognom seria una cosa poc comuna en terres dels Svalbarenses. No obstant això, si el teu cognom apareix entre aquests 300 cognoms, ens temem que hauràs de destacar per altres qualitats, ja que resultaràs bastant corrent pel que fa a cognom per als Svalbarenses

Els cognoms Svalbarenses més comuns

Coneixies tots aquests Cognoms de Svalbard i Jan Mayen?

Si et fixes, al costat de cada cognom d'aquesta llista podràs trobar un número. Aquest número és el nombre de persones que porten aquest cognom a Svalbard i Jan Mayen. Per descomptat és el número oficial aportat segons les últimes estadístiques fetes a Svalbard i Jan Mayen, i tenen en compte no a Svalbarenses , sinó a les persones que viuen actualment al país. De manera que és possible que trobis a Svalbard i Jan Mayen algun cognom que sàpigues perfectament que no és un dels cognoms Svalbarenses , això et pot ajudar a fer-te una idea de la quantitat de persones d'un mateix país del qual és originari aquest cognom que han emigrat a Svalbard i Jan Mayen i que s'han establert a viure allí.

Tenir informació sobre els cognoms ens ajuda a tenir informació sobre la nostra història, però també sobre la història dels diferents països. Conèixer quins són els cognoms que més abunden a Svalbard i Jan Mayen és aquests moments ens ajuda a fer una foto fixa de la realitat actual del país. D'aquesta manera, i creuant aquestes dades que tenim sobre els Cognoms de Svalbard i Jan Mayen actuals amb els Cognoms de Svalbard i Jan Mayen més abundants fa cent o dos-cents anys, podríem fer-nos una idea de com ha canviat la societat d'un pais com Svalbard i Jan Mayen i el nivell d'impacte que pugui haver tingut la migració en un país com Svalbard i Jan Mayen.

D'igual manera, és interessant tractar de descobrir quines són les dades actuals dels cognoms més utilitzats als països veïns a Svalbard i Jan Mayen, i si tenen algun cognom en comú o si, per contra, les coincidències són mínimes o inexistents. D'aquesta manera podem endevinar el tipus de relacions que té Svalbard i Jan Mayen amb els seus països veïns, i si hi ha hagut mobilitat entre els països o no. Com pots comprovar, unes simples dades estadístiques sobre Cognoms de Svalbard i Jan Mayen poden aportar molta més informació de la que pugui semblar a simple vista.

T'ha sorprès algun d'aquests cognoms Svalbarenses?

Què opines? Has vist ja en aquesta llista de 300 Cognoms de Svalbard i Jan Mayen algun que t'hagi cridat especialment l'atenció? Has trobat a faltar algun cognom que pensaves que era molt comú a Svalbard i Jan Mayen, i que no obstant això, ha resultat no estar en la llista? Segurament si continues investigant en pàgines d'altres països puguis trobar aquest cognom que pensaves que era un dels cognoms Svalbarenses i que resulta que és més comú en un altre país que no és Svalbard i Jan Mayen. A vegades les dades ens sorprenen, però això és el que ens anima a voler saber més sobre cognoms i sobre els motius que que els 300 Cognoms de Svalbard i Jan Mayen més comuns siguin els que et presentem en aquesta llista, i no uns altres. T'animem a continuar investigant.