Cognoms antillansSi ets aquí és perquè has decidit consultar quins són els 300 cognoms més habituals a Antilles Neerlandeses. Segurament alguna vegada has escoltat algun dels cognoms antillans però és possible que en aquesta llista et sorprengui veure cognoms que no sabies que eren tan comuns en un país com Antilles Neerlandeses. En aquesta llista tenim informació estadística totalment actualitzada sobre els cognoms que més abunden entre els antillans , de manera que si el que cerques és saber si el teu cognom destacaria a Antilles Neerlandeses, ja t'advertim que si no es troba en aquesta llista, sí, el teu cognom seria una cosa poc comuna en terres dels antillans. No obstant això, si el teu cognom apareix entre aquests 300 cognoms, ens temem que hauràs de destacar per altres qualitats, ja que resultaràs bastant corrent pel que fa a cognom per als antillans

Els cognoms antillans més comuns

Coneixies tots aquests Cognoms d'Antilles Neerlandeses?

Si et fixes, al costat de cada cognom d'aquesta llista podràs trobar un número. Aquest número és el nombre de persones que porten aquest cognom a Antilles Neerlandeses. Per descomptat és el número oficial aportat segons les últimes estadístiques fetes a Antilles Neerlandeses, i tenen en compte no a antillans , sinó a les persones que viuen actualment al país. De manera que és possible que trobis a Antilles Neerlandeses algun cognom que sàpigues perfectament que no és un dels cognoms antillans , això et pot ajudar a fer-te una idea de la quantitat de persones d'un mateix país del qual és originari aquest cognom que han emigrat a Antilles Neerlandeses i que s'han establert a viure allí.

Tenir informació sobre els cognoms ens ajuda a tenir informació sobre la nostra història, però també sobre la història dels diferents països. Conèixer quins són els cognoms que més abunden a Antilles Neerlandeses és aquests moments ens ajuda a fer una foto fixa de la realitat actual del país. D'aquesta manera, i creuant aquestes dades que tenim sobre els Cognoms d'Antilles Neerlandeses actuals amb els Cognoms d'Antilles Neerlandeses més abundants fa cent o dos-cents anys, podríem fer-nos una idea de com ha canviat la societat d'un pais com Antilles Neerlandeses i el nivell d'impacte que pugui haver tingut la migració en un país com Antilles Neerlandeses.

D'igual manera, és interessant tractar de descobrir quines són les dades actuals dels cognoms més utilitzats als països veïns a Antilles Neerlandeses, i si tenen algun cognom en comú o si, per contra, les coincidències són mínimes o inexistents. D'aquesta manera podem endevinar el tipus de relacions que té Antilles Neerlandeses amb els seus països veïns, i si hi ha hagut mobilitat entre els països o no. Com pots comprovar, unes simples dades estadístiques sobre Cognoms d'Antilles Neerlandeses poden aportar molta més informació de la que pugui semblar a simple vista.

T'ha sorprès algun d'aquests cognoms antillans?

Què opines? Has vist ja en aquesta llista de 300 Cognoms d'Antilles Neerlandeses algun que t'hagi cridat especialment l'atenció? Has trobat a faltar algun cognom que pensaves que era molt comú a Antilles Neerlandeses, i que no obstant això, ha resultat no estar en la llista? Segurament si continues investigant en pàgines d'altres països puguis trobar aquest cognom que pensaves que era un dels cognoms antillans i que resulta que és més comú en un altre país que no és Antilles Neerlandeses. A vegades les dades ens sorprenen, però això és el que ens anima a voler saber més sobre cognoms i sobre els motius que que els 300 Cognoms d'Antilles Neerlandeses més comuns siguin els que et presentem en aquesta llista, i no uns altres. T'animem a continuar investigant.