Cognom 'mosoSaber més respecte al cognom 'moso és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom 'moso sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom 'moso.

El cognom 'moso en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de 'moso, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom 'moso és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom 'moso

Veure mapa del cognom 'moso

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de 'moso en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom 'moso, per a aconseguir així la informació precisa de tots els 'moso que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom 'moso, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom 'moso. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si 'moso és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més 'moso del món

 1. Lesotho Lesotho (528)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de 'moso en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom 'moso poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals 'moso és un cognom més freqüent, i en quins països 'moso és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a 'moso. Això es deu a que moltes vegades el cognom 'moso ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom 'moso o algun dels cognoms similars a 'moso no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom 'moso a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom 'moso diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Moso
 2. 'muso
 3. Maso
 4. Meso
 5. Miso
 6. Moeso
 7. Mogo
 8. Mojo
 9. Mooso
 10. Mos
 11. Mosa
 12. Mosco
 13. Mose
 14. Mosio
 15. Mosk
 16. Mosko
 17. Moss
 18. Mosso
 19. Moxo
 20. Mozo
 21. Muso
 22. Moco
 23. Mmuso
 24. Mioso
 25. 'mako
 26. Moiso
 27. Mosz
 28. Maco
 29. Maeso
 30. Mago
 31. Maiso
 32. Majo
 33. Mako
 34. Maojo
 35. Mas
 36. Masa
 37. Masco
 38. Mase
 39. Mash
 40. Masi