Cognom 'moteSaber més respecte al cognom 'mote és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom 'mote sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom 'mote.

El cognom 'mote en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de 'mote, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom 'mote és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom 'mote

Veure mapa del cognom 'mote

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de 'mote en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom 'mote, per a aconseguir així la informació precisa de tots els 'mote que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom 'mote, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom 'mote. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si 'mote és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més 'mote del món

 1. Lesotho Lesotho (136)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de 'mote en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom 'mote poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals 'mote és un cognom més freqüent, i en quins països 'mote és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom 'mote tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom 'mote que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom 'mote pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom 'mote, com podem comprovar.

 1. Mote
 2. 'mota
 3. Mate
 4. Mete
 5. Mite
 6. Moate
 7. Mode
 8. Moote
 9. Mot
 10. Mota
 11. Motea
 12. Moth
 13. Mothe
 14. Moti
 15. Moto
 16. Mott
 17. Motte
 18. Myte
 19. Motee
 20. Made
 21. Mat
 22. Mata
 23. Matea
 24. Matei
 25. Mateo
 26. Mateu
 27. Matey
 28. Math
 29. Mathe
 30. Mati
 31. Matie
 32. Mato
 33. Matt
 34. Matte
 35. Matu
 36. Maty
 37. Matye
 38. Maute
 39. Mede
 40. Meite