Cognom äijäläSaber més respecte al cognom äijälä és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom äijälä sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom äijälä.

El cognom äijälä en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de äijälä, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom äijälä és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom äijälä

Veure mapa del cognom äijälä

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de äijälä en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom äijälä, per a aconseguir així la informació precisa de tots els äijälä que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom äijälä, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom äijälä. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si äijälä és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més äijälä del món

 1. Finlàndia Finlàndia (1094)
 2. Suècia Suècia (10)
 3. Noruega Noruega (7)
 4. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 5. Luxemburg Luxemburg (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de äijälä en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom äijälä poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals äijälä és un cognom més freqüent, i en quins països äijälä és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom äijälä ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom äijälä fa que puguem trobar molts cognoms similars a äijälä.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom äijälä pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom äijälä, com podem comprovar.

 1. Aijala
 2. Acilu
 3. Agila
 4. Aichele
 5. Aigle
 6. Aixala
 7. Aixela
 8. Aizola
 9. Ajala
 10. Ajalla
 11. Ajello
 12. Ajila
 13. Akil
 14. Aqili
 15. Asiala
 16. Asilo
 17. Asioli
 18. Aujla
 19. Azilu
 20. Ajil
 21. Akila
 22. Asiel
 23. Aqil
 24. Ajl
 25. Acila
 26. Ajelie
 27. Akgül
 28. Agil
 29. Ajcal
 30. Azille
 31. Asil
 32. Ajili
 33. Ajel
 34. Akiola
 35. Acioli
 36. Aguilà
 37. Aguiló
 38. Asillo
 39. Akilli
 40. Asila