Cognom ámundasonSaber més respecte al cognom ámundason és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ámundason sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ámundason.

El cognom ámundason en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ámundason, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ámundason és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ámundason

Veure mapa del cognom ámundason

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ámundason en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ámundason, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ámundason que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ámundason, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ámundason. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ámundason és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ámundason del món

 1. Islàndia Islàndia (45)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ámundason en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ámundason poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ámundason és un cognom més freqüent, i en quins països ámundason és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a ámundason. Això es deu a que moltes vegades el cognom ámundason ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom ámundason fa que puguem trobar molts cognoms similars a ámundason.

Discernir si va ser abans el cognom ámundason o algun dels cognoms similars a ámundason no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom ámundason a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom ámundason diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Amundson
 2. Amundsen
 3. Anundson
 4. Amundarain
 5. Amundaray
 6. Amundarai
 7. Amanda
 8. Amandis
 9. Amando
 10. Amenda
 11. Amendo
 12. Aminatou
 13. Amondarain
 14. Amondaray
 15. Amondo
 16. Amandarain
 17. Amandio
 18. Amandino
 19. Amandus
 20. Ammannato
 21. Amand
 22. Amande
 23. Amandi
 24. Amandola
 25. Amantes
 26. Amend
 27. Amende
 28. Amendez
 29. Amendi
 30. Amendola
 31. Amendolea
 32. Amendolia
 33. Amendt
 34. Amenedo
 35. Amenta
 36. Amento
 37. Ammanati
 38. Ammannati
 39. Ammondt
 40. Amond