Cognom ármannssonSaber més respecte al cognom ármannsson és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ármannsson sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ármannsson.

El cognom ármannsson en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ármannsson, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ármannsson és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ármannsson

Veure mapa del cognom ármannsson

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ármannsson en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ármannsson, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ármannsson que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ármannsson, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ármannsson. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ármannsson és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ármannsson del món

 1. Islàndia Islàndia (196)
 2. Dinamarca Dinamarca (2)
 3. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ármannsson en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ármannsson poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ármannsson és un cognom més freqüent, i en quins països ármannsson és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom ármannsson ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom ármannsson o algun dels cognoms similars a ármannsson no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom ármannsson a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom ármannsson diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Armanasco
 2. Armanno
 3. Armando
 4. Armangol
 5. Armangot
 6. Armanino
 7. Armann
 8. Armanni
 9. Armano
 10. Armansa
 11. Armington
 12. Aranon
 13. Armanski
 14. Aramon
 15. Arman
 16. Armand
 17. Armanda
 18. Armandi
 19. Armandia
 20. Armandie
 21. Armangue
 22. Armani
 23. Armanini
 24. Armanious
 25. Armansperg
 26. Armant
 27. Armanta
 28. Armantrout
 29. Armanu
 30. Armayones
 31. Armenean
 32. Armengod
 33. Armengoi
 34. Armengol
 35. Armengot
 36. Armengou
 37. Armenio
 38. Armenou
 39. Armentano
 40. Armentero