Cognom árnadóttirSaber més respecte al cognom árnadóttir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom árnadóttir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom árnadóttir.

El cognom árnadóttir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de árnadóttir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom árnadóttir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom árnadóttir

Veure mapa del cognom árnadóttir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de árnadóttir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom árnadóttir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els árnadóttir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom árnadóttir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom árnadóttir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si árnadóttir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més árnadóttir del món

 1. Islàndia Islàndia (1805)
 2. Dinamarca Dinamarca (16)
 3. Illes Fèroe Illes Fèroe (13)
 4. Suècia Suècia (13)
 5. Noruega Noruega (4)
 6. Espanya Espanya (3)
 7. Canadà Canadà (1)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)
 9. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de árnadóttir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom árnadóttir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals árnadóttir és un cognom més freqüent, i en quins països árnadóttir és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom árnadóttir ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom árnadóttir fa que puguem trobar molts cognoms similars a árnadóttir.

Discernir si va ser abans el cognom árnadóttir o algun dels cognoms similars a árnadóttir no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom árnadóttir a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom árnadóttir diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Arnadottir
 2. Arnati
 3. Arnauti
 4. Arnatt
 5. Ahrndt
 6. Armati
 7. Armatis
 8. Arnadillo
 9. Arnado
 10. Arnaout
 11. Arnaudi
 12. Arnaut
 13. Arnauto
 14. Arnautov
 15. Arnautovic
 16. Arnautu
 17. Arnder
 18. Arndorfer
 19. Arndt
 20. Arndts
 21. Arnett
 22. Arnette
 23. Arnott
 24. Arnaudin
 25. Armadori
 26. Arnaudet
 27. Arnaudot
 28. Arndtsen
 29. Aarnouts
 30. Ahrendt
 31. Arameta
 32. Aranada
 33. Arandia
 34. Araneta
 35. Aranot
 36. Arant
 37. Arantave
 38. Arantegui
 39. Arantes
 40. Aranton