Cognom árnasonSaber més respecte al cognom árnason és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom árnason sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom árnason.

El cognom árnason en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de árnason, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom árnason és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom árnason

Veure mapa del cognom árnason

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de árnason en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom árnason, per a aconseguir així la informació precisa de tots els árnason que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom árnason, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom árnason. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si árnason és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més árnason del món

 1. Islàndia Islàndia (1700)
 2. Dinamarca Dinamarca (22)
 3. Suècia Suècia (7)
 4. República Txeca República Txeca (2)
 5. Estats Units Estats Units (2)
 6. Anglaterra Anglaterra (1)
 7. Noruega Noruega (1)
 8. Nepal Nepal (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de árnason en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom árnason poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals árnason és un cognom més freqüent, i en quins països árnason és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a árnason. Això es deu a que moltes vegades el cognom árnason ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom árnason tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom árnason que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Arnason
 2. Arneson
 3. Arnison
 4. Arnson
 5. árnastein
 6. Aaronson
 7. Arenson
 8. Arnas
 9. Arnesen
 10. Arnoso
 11. Arnston
 12. Aronson
 13. Aronsson
 14. Arnesson
 15. Arinson
 16. Ahrns
 17. Airington
 18. Aranas
 19. Arancon
 20. Aranso
 21. Arenas
 22. Arencon
 23. Arinas
 24. Arincon
 25. Arington
 26. Armas
 27. Armasa
 28. Armesin
 29. Armisen
 30. Arnac
 31. Arnaez
 32. Arnais
 33. Arnaiz
 34. Arnaus
 35. Arnaz
 36. Arnaza
 37. Arnejo
 38. Arnes
 39. Arnesani
 40. Arness