Cognom átsSaber més respecte al cognom áts és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom áts sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom áts.

El cognom áts en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de áts, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom áts és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom áts

Veure mapa del cognom áts

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de áts en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom áts, per a aconseguir així la informació precisa de tots els áts que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom áts, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom áts. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si áts és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més áts del món

 1. Hongria Hongria (158)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de áts en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom áts poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals áts és un cognom més freqüent, i en quins països áts és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom áts tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom áts que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom áts pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom áts, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom áts o algun dels cognoms similars a áts no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom áts a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom áts diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aits
 2. Adas
 3. Ades
 4. Adis
 5. Adys
 6. Aites
 7. Ates
 8. Atis
 9. Atse
 10. Atz
 11. Ayats
 12. Aytes
 13. Atsu
 14. Attis
 15. Autos
 16. Aids
 17. Autis
 18. Attas
 19. Aitsi
 20. Atas
 21. Adds
 22. Addis
 23. Adesi
 24. Adius
 25. Adix
 26. Adja
 27. Adje
 28. Ataz
 29. Athas
 30. Atik
 31. Atiq
 32. Atsea
 33. Attias
 34. Attig
 35. Attix
 36. Atuse
 37. Atxa
 38. Atze
 39. Audas
 40. Aytch