Cognom åhrSaber més respecte al cognom åhr és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom åhr sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom åhr.

El cognom åhr en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de åhr, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom åhr és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom åhr

Veure mapa del cognom åhr

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de åhr en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom åhr, per a aconseguir així la informació precisa de tots els åhr que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom åhr, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom åhr. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si åhr és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més åhr del món

 1. Suècia Suècia (45)
 2. Noruega Noruega (1)
 3. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de åhr en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom åhr poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals åhr és un cognom més freqüent, i en quins països åhr és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom åhr ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a åhr. Això es deu a que moltes vegades el cognom åhr ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom åhr tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom åhr que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom åhr pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom åhr, com podem comprovar.

 1. Ahr
 2. Aar
 3. Aer
 4. Ahir
 5. Air
 6. Ar
 7. Arr
 8. Auer
 9. Awer
 10. Awor
 11. Ayar
 12. Ayer
 13. Arh
 14. Aiur
 15. Aher
 16. Aor
 17. Auir
 18. Awar
 19. Ahri
 20. Aery
 21. Ahira
 22. Ahuir
 23. Aihara
 24. Aira
 25. Aire
 26. Airo
 27. Airy
 28. Ara
 29. Arai
 30. Arao
 31. Arau
 32. Aray
 33. Are
 34. Area
 35. Arei
 36. Areo
 37. Areu
 38. Arey
 39. Ari
 40. Aria