Cognom åhrmanSaber més respecte al cognom åhrman és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom åhrman sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom åhrman.

El cognom åhrman en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de åhrman, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom åhrman és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom åhrman

Veure mapa del cognom åhrman

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de åhrman en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom åhrman, per a aconseguir així la informació precisa de tots els åhrman que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom åhrman, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom åhrman. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si åhrman és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més åhrman del món

 1. Suècia Suècia (146)
 2. Noruega Noruega (3)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de åhrman en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom åhrman poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals åhrman és un cognom més freqüent, i en quins països åhrman és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom åhrman ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom åhrman fa que puguem trobar molts cognoms similars a åhrman.

No tots els cognoms similars al cognom åhrman tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom åhrman que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom åhrman pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom åhrman, com podem comprovar.

 1. Arman
 2. Armand
 3. Armani
 4. Armann
 5. Armano
 6. Armant
 7. Armanu
 8. Armean
 9. Armen
 10. Armin
 11. Armon
 12. Armyn
 13. Arnan
 14. Auermann
 15. Aharmim
 16. Aramon
 17. Aramyan
 18. Arimany
 19. Arimon
 20. Armanda
 21. Armandi
 22. Armando
 23. Armanni
 24. Armansa
 25. Armanta
 26. Armeanu
 27. Armeni
 28. Arment
 29. Armeny
 30. Armine
 31. Armini
 32. Armona
 33. Armond
 34. Armony
 35. Arnain
 36. Arnant
 37. Arnanz
 38. Arnemann
 39. Arnon
 40. Aromin