Cognom åkerblomSaber més respecte al cognom åkerblom és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom åkerblom sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom åkerblom.

El cognom åkerblom en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de åkerblom, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom åkerblom és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom åkerblom

Veure mapa del cognom åkerblom

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de åkerblom en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom åkerblom, per a aconseguir així la informació precisa de tots els åkerblom que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom åkerblom, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom åkerblom. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si åkerblom és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més åkerblom del món

 1. Suècia Suècia (1781)
 2. Finlàndia Finlàndia (281)
 3. Noruega Noruega (21)
 4. Anglaterra Anglaterra (4)
 5. Dinamarca Dinamarca (3)
 6. Àustria Àustria (1)
 7. Alemanya Alemanya (1)
 8. Espanya Espanya (1)
 9. França França (1)
 10. Països Baixos Països Baixos (1)
 11. Singapur Singapur (1)
 12. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de åkerblom en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom åkerblom poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals åkerblom és un cognom més freqüent, i en quins països åkerblom és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a åkerblom. Això es deu a que moltes vegades el cognom åkerblom ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom åkerblom fa que puguem trobar molts cognoms similars a åkerblom.

 1. åkerberg
 2. Acerbo
 3. Ackerberg
 4. Akerberg
 5. Askerov
 6. Agerbo
 7. Accerbi
 8. Acerba
 9. Acerbi
 10. Acerbis
 11. Ackerfeld
 12. Ajerbi
 13. Akerfelt
 14. Askarov
 15. Askorbe
 16. Agerbi
 17. Akrivos
 18. Akerib
 19. Akervik
 20. Agharbi
 21. Aizkorbe
 22. Akhrif
 23. Akhrouf
 24. Ascorbe
 25. Aserraf
 26. Asgarov
 27. Ashurov
 28. Askarova
 29. Azcorbe
 30. Aservi
 31. Agrebi
 32. Ashyrov
 33. Aşirov
 34. Aşrafov
 35. Aşurov
 36. Ashirov
 37. Akaraba
 38. Akhrib
 39. Akrap
 40. Azerraf