Cognom åkerlundSaber més respecte al cognom åkerlund és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom åkerlund sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom åkerlund.

El cognom åkerlund en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de åkerlund, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom åkerlund és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom åkerlund

Veure mapa del cognom åkerlund

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de åkerlund en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom åkerlund, per a aconseguir així la informació precisa de tots els åkerlund que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom åkerlund, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom åkerlund. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si åkerlund és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més åkerlund del món

 1. Suècia Suècia (3137)
 2. Finlàndia Finlàndia (730)
 3. Noruega Noruega (63)
 4. Estònia Estònia (23)
 5. Dinamarca Dinamarca (7)
 6. Anglaterra Anglaterra (7)
 7. Alemanya Alemanya (1)
 8. Islàndia Islàndia (1)
 9. Jordània Jordània (1)
 10. Japó Japó (1)
 11. Luxemburg Luxemburg (1)
 12. Mònaco Mònaco (1)
 13. Filipines Filipines (1)
 14. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de åkerlund en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom åkerlund poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals åkerlund és un cognom més freqüent, i en quins països åkerlund és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a åkerlund. Això es deu a que moltes vegades el cognom åkerlund ha anat patint mutacions.

 1. Akerlund
 2. Ackerland
 3. Ackerley
 4. Ackerly
 5. Akerley
 6. Akerly
 7. Azeroual
 8. Acerola
 9. Agrela
 10. Agrella
 11. Agrelo
 12. Aguerralde
 13. Ascherl
 14. Azarloza
 15. Azaroual
 16. Agerralde
 17. Asgarli
 18. Aggerholm
 19. Agerholm
 20. Ajruli
 21. Agarla
 22. Azzeruoli
 23. Axiarli
 24. Agrell
 25. Ackrill
 26. Acuriola
 27. Agarwal
 28. Agarwala
 29. Aggarwal
 30. Agrawal
 31. Agrillo
 32. Aguareles
 33. Asarela
 34. Ascarelli
 35. Augurelli
 36. Azarola
 37. Azzarella
 38. Azzarelli
 39. Azzarello
 40. Azzaroli