Cognom åkerströmSaber més respecte al cognom åkerström és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom åkerström sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom åkerström.

El cognom åkerström en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de åkerström, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom åkerström és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom åkerström

Veure mapa del cognom åkerström

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de åkerström en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom åkerström, per a aconseguir així la informació precisa de tots els åkerström que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom åkerström, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom åkerström. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si åkerström és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més åkerström del món

 1. Suècia Suècia (1864)
 2. Finlàndia Finlàndia (44)
 3. Dinamarca Dinamarca (16)
 4. Noruega Noruega (12)
 5. Suïssa Suïssa (2)
 6. Colòmbia Colòmbia (1)
 7. Estònia Estònia (1)
 8. Espanya Espanya (1)
 9. Grècia Grècia (1)
 10. Hong Kong Hong Kong (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de åkerström en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom åkerström poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals åkerström és un cognom més freqüent, i en quins països åkerström és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom åkerström ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom åkerström tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom åkerström que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Akerstrom
 2. Ackers
 3. Ackerson
 4. Akers
 5. Akersloot
 6. Akerson
 7. Akurstein
 8. Akkersdijk
 9. Ackerknecht
 10. Ackhurst
 11. Agers
 12. Aggers
 13. Agresar
 14. Agrest
 15. Agresta
 16. Agreste
 17. Agresti
 18. Agresto
 19. Akarregi
 20. Akehurst
 21. Akeris
 22. Ashurst
 23. Azkargorta
 24. Azkarraga
 25. Aguergaray
 26. Askargorta
 27. Agresor
 28. Ackehurst
 29. Akursmørk
 30. Agerskov
 31. Akorjuru
 32. Akarsu
 33. Aguersif
 34. Acerreca
 35. Agerskow
 36. Akhurst
 37. Askerko
 38. Acarsa
 39. Accorsi
 40. Accursi