Cognom åqvistSaber més respecte al cognom åqvist és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom åqvist sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom åqvist.

El cognom åqvist en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de åqvist, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom åqvist és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom åqvist

Veure mapa del cognom åqvist

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de åqvist en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom åqvist, per a aconseguir així la informació precisa de tots els åqvist que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom åqvist, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom åqvist. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si åqvist és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més åqvist del món

 1. Suècia Suècia (184)
 2. Finlàndia Finlàndia (15)
 3. Estats Units Estats Units (2)
 4. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de åqvist en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom åqvist poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals åqvist és un cognom més freqüent, i en quins països åqvist és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom åqvist fa que puguem trobar molts cognoms similars a åqvist.

Discernir si va ser abans el cognom åqvist o algun dels cognoms similars a åqvist no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom åqvist a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom åqvist diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aceves
 2. Askvig
 3. Asvisio
 4. Agovic
 5. Agović
 6. Aković
 7. Acebes
 8. Acevez
 9. Ajvazi
 10. Aspaas
 11. Aspas
 12. Aspesi
 13. Agbaosi
 14. Agbessi
 15. Ajković
 16. Acevski
 17. Acevska
 18. Acobas
 19. Akbas
 20. Asvestas
 21. Ahsbahs
 22. Asbach
 23. Asbaghi
 24. Asbeck
 25. Ashbeck
 26. Ashfaq
 27. Aspach
 28. Aspachs
 29. Aspajo
 30. Aspiazo
 31. Aspiazu
 32. Aspizua
 33. Azbakh
 34. Azpiazu
 35. Achipiz
 36. Asbjorn
 37. Agbeko
 38. Asfaux
 39. Agbokou
 40. Akpaki