Cognom åsbergSaber més respecte al cognom åsberg és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom åsberg sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom åsberg.

El cognom åsberg en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de åsberg, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom åsberg és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom åsberg

Veure mapa del cognom åsberg

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de åsberg en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom åsberg, per a aconseguir així la informació precisa de tots els åsberg que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom åsberg, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom åsberg. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si åsberg és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més åsberg del món

 1. Suècia Suècia (2106)
 2. Noruega Noruega (115)
 3. Dinamarca Dinamarca (22)
 4. Bèlgica Bèlgica (1)
 5. Estònia Estònia (1)
 6. Espanya Espanya (1)
 7. Finlàndia Finlàndia (1)
 8. França França (1)
 9. Gal·les Gal·les (1)
 10. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de åsberg en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom åsberg poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals åsberg és un cognom més freqüent, i en quins països åsberg és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom åsberg ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Discernir si va ser abans el cognom åsberg o algun dels cognoms similars a åsberg no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom åsberg a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom åsberg diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Asbert
 2. Asbery
 3. Asperg
 4. Axberg
 5. Asber
 6. Ajober
 7. Asberry
 8. Asbra
 9. Asbury
 10. Asper
 11. Aspera
 12. Aspero
 13. Aspery
 14. Asseburg
 15. Ausberry
 16. Ausborn
 17. Ausburn
 18. Ausberto
 19. Azbert
 20. Akber
 21. Achbari
 22. Achberger
 23. Acibar
 24. Agbor
 25. Aispiri
 26. Aispuro
 27. Aispuru
 28. Ajbar
 29. Akbar
 30. Akbari
 31. Akbary
 32. Asborne
 33. Ascheberg
 34. Asfar
 35. Ashberry
 36. Ashburn
 37. Ashbury
 38. Asparo
 39. Asperen
 40. Asperez