Cognom åströmSaber més respecte al cognom åström és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom åström sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom åström.

El cognom åström en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de åström, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom åström és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom åström

Veure mapa del cognom åström

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de åström en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom åström, per a aconseguir així la informació precisa de tots els åström que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom åström, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom åström. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si åström és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més åström del món

 1. Suècia Suècia (8022)
 2. Finlàndia Finlàndia (559)
 3. Noruega Noruega (49)
 4. Estònia Estònia (8)
 5. Dinamarca Dinamarca (3)
 6. Estats Units Estats Units (3)
 7. França França (2)
 8. Anglaterra Anglaterra (2)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 10. Brasil Brasil (1)
 11. Botswana Botswana (1)
 12. Xina Xina (1)
 13. Espanya Espanya (1)
 14. Escòcia Escòcia (1)
 15. Grècia Grècia (1)
 16. Islàndia Islàndia (1)
 17. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de åström en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom åström poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals åström és un cognom més freqüent, i en quins països åström és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom åström ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. åstrand
 2. Astrom
 3. Astré
 4. Aistrop
 5. Aostri
 6. Astrada
 7. Astrain
 8. Astran
 9. Astrana
 10. Astrau
 11. Astray
 12. Astres
 13. Astrie
 14. Astries
 15. Astroin
 16. Astrop
 17. Astros
 18. Astrua
 19. Astruc
 20. Astruga
 21. Astrup
 22. Astrus
 23. Astry
 24. Austran
 25. Austre
 26. Austreng
 27. Austri
 28. Austria
 29. Austrich
 30. Austry
 31. Astre
 32. Astrid
 33. Astro
 34. Astrov
 35. Astraea
 36. Austrie
 37. Astrino
 38. Astra
 39. Astroza
 40. Austral