Cognom AadelSaber més respecte al cognom Aadel és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aadel sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aadel.

El cognom Aadel en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aadel, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aadel és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aadel

Veure mapa del cognom Aadel

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aadel en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aadel, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aadel que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aadel, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aadel. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aadel és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aadel del món

 1. Egipte Egipte (915)
 2. Marroc Marroc (682)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (199)
 4. Espanya Espanya (16)
 5. Filipines Filipines (10)
 6. Estònia Estònia (8)
 7. Pakistan Pakistan (6)
 8. Estats Units Estats Units (6)
 9. Índia Índia (3)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 11. Bèlgica Bèlgica (2)
 12. Algèria Algèria (1)
 13. França França (1)
 14. Grècia Grècia (1)
 15. Iraq Iraq (1)
 16. Jordània Jordània (1)
 17. Kuwait Kuwait (1)
 18. Malàisia Malàisia (1)
 19. Països Baixos Països Baixos (1)
 20. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 21. Qatar Qatar (1)
 22. Síria Síria (1)
 23. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aadel en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aadel poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aadel és un cognom més freqüent, i en quins països Aadel és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aadel pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aadel, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aadel o algun dels cognoms similars a Aadel no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aadel a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aadel diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Adel
 2. Aadil
 3. Aidel
 4. Adela
 5. Adell
 6. Adil
 7. Adl
 8. Athel
 9. Audelo
 10. Autel
 11. Aydell
 12. Audela
 13. Adal
 14. Adeel
 15. Adele
 16. Adelo
 17. Adiel
 18. Aïdel
 19. Adul
 20. Adeli
 21. Adhel
 22. Atwel
 23. Atel
 24. Adail
 25. Addley
 26. Adeley
 27. Adili
 28. Adle
 29. Adley
 30. Adli
 31. Adwell
 32. Aidala
 33. Atal
 34. Atall
 35. Atela
 36. Ateli
 37. Athol
 38. Atlee
 39. Atley
 40. Attal