Cognom AaidounSaber més respecte al cognom Aaidoun és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaidoun sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaidoun.

El cognom Aaidoun en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaidoun, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaidoun és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaidoun

Veure mapa del cognom Aaidoun

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaidoun en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaidoun, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaidoun que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaidoun, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaidoun. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaidoun és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaidoun del món

 1. Marroc Marroc (170)
 2. Espanya Espanya (30)
 3. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaidoun en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaidoun poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaidoun és un cognom més freqüent, i en quins països Aaidoun és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aaidoun. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aaidoun ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aaidoun fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aaidoun.

No tots els cognoms similars al cognom Aaidoun tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aaidoun que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aidoun
 2. Aidouni
 3. Adoun
 4. Adioun
 5. Addoun
 6. Adion
 7. Adon
 8. Adoum
 9. Aidn
 10. Aidone
 11. Aidoni
 12. Aiton
 13. Audouin
 14. Aytoun
 15. Aadan
 16. Aidan
 17. Aiden
 18. Adun
 19. Adain
 20. Adamou
 21. Adan
 22. Adden
 23. Addona
 24. Aden
 25. Adin
 26. Adom
 27. Adona
 28. Aduna
 29. Adwan
 30. Adyn
 31. Aitona
 32. Ataun
 33. Athon
 34. Atin
 35. Aton
 36. Atoum
 37. Atton
 38. Audain
 39. Auden
 40. Audin