Cognom AaksterSaber més respecte al cognom Aakster és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aakster sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aakster.

El cognom Aakster en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aakster, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aakster és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aakster

Veure mapa del cognom Aakster

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aakster en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aakster, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aakster que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aakster, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aakster. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aakster és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aakster del món

 1. Països Baixos Països Baixos (31)
 2. Austràlia Austràlia (2)
 3. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aakster en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aakster poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aakster és un cognom més freqüent, i en quins països Aakster és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Aakster tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aakster que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aakster pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aakster, com podem comprovar.

 1. Akhter
 2. Akter
 3. Aster
 4. Auster
 5. Ahkter
 6. Aister
 7. Aester
 8. Achter
 9. Akhtar
 10. Aktar
 11. Akther
 12. Astera
 13. Astier
 14. Astor
 15. Auchter
 16. Auxter
 17. Axter
 18. Ahktar
 19. Austero
 20. Astero
 21. Agater
 22. Agutter
 23. Assiter
 24. Aceitero
 25. Aostri
 26. Aquitar
 27. Astara
 28. Asterby
 29. Asterly
 30. Astorc
 31. Astore
 32. Astorg
 33. Astori
 34. Astors
 35. Astort
 36. Astres
 37. Astry
 38. Asturi
 39. Austre
 40. Austri