Cognom AakulaSaber més respecte al cognom Aakula és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aakula sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aakula.

El cognom Aakula en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aakula, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aakula és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aakula

Veure mapa del cognom Aakula

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aakula en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aakula, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aakula que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aakula, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aakula. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aakula és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aakula del món

 1. Índia Índia (62845)
 2. Finlàndia Finlàndia (178)
 3. Estònia Estònia (12)
 4. Estats Units Estats Units (12)
 5. Qatar Qatar (9)
 6. Suècia Suècia (7)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 8. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 9. Anglaterra Anglaterra (1)
 10. Singapur Singapur (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aakula en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aakula poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aakula és un cognom més freqüent, i en quins països Aakula és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aakula ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aakula. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aakula ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aakula pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aakula, com podem comprovar.

 1. Akula
 2. Asula
 3. Azula
 4. Akila
 5. Akulu
 6. Acula
 7. Aakuloh
 8. Akla
 9. Accola
 10. Acella
 11. Ackel
 12. Agila
 13. Aguela
 14. Aguila
 15. Agulla
 16. Aixala
 17. Aixela
 18. Aizola
 19. Ajala
 20. Ajalla
 21. Ajila
 22. Akalai
 23. Akalay
 24. Akel
 25. Akella
 26. Akgul
 27. Akil
 28. Akl
 29. Akli
 30. Akol
 31. Akullo
 32. Akullu
 33. Aquila
 34. Asaul
 35. Asiala
 36. Askill
 37. Asla
 38. Asola
 39. Asolla
 40. Assila