Cognom AalgaardSaber més respecte al cognom Aalgaard és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aalgaard sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aalgaard.

El cognom Aalgaard en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aalgaard, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aalgaard és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aalgaard

Veure mapa del cognom Aalgaard

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aalgaard en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aalgaard, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aalgaard que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aalgaard, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aalgaard. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aalgaard és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aalgaard del món

 1. Estats Units Estats Units (285)
 2. Noruega Noruega (56)
 3. Canadà Canadà (26)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aalgaard en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aalgaard poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aalgaard és un cognom més freqüent, i en quins països Aalgaard és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aalgaard. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aalgaard ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aalgaard fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aalgaard.

Discernir si va ser abans el cognom Aalgaard o algun dels cognoms similars a Aalgaard no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aalgaard a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aalgaard diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Algar
 2. Algara
 3. Algardi
 4. Algarra
 5. Allcard
 6. Alezard
 7. Algare
 8. Alazard
 9. Algari
 10. Alucard
 11. Alizard
 12. Alagarda
 13. Alcaire
 14. Alcar
 15. Alcaro
 16. Algarate
 17. Algarbe
 18. Algaria
 19. Algarin
 20. Algarrada
 21. Algarte
 22. Algarve
 23. Algauer
 24. Alger
 25. Algeri
 26. Algier
 27. Algiere
 28. Algieri
 29. Algiers
 30. Algire
 31. Algor
 32. Algora
 33. Algorri
 34. Algrant
 35. Alguer
 36. Alguera
 37. Alguero
 38. Alguire
 39. Aliacar
 40. Alicart