Cognom AallaSaber més respecte al cognom Aalla és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aalla sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aalla.

El cognom Aalla en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aalla, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aalla és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aalla

Veure mapa del cognom Aalla

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aalla en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aalla, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aalla que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aalla, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aalla. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aalla és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aalla del món

 1. Sudan Sudan (4954)
 2. Índia Índia (3365)
 3. Marroc Marroc (443)
 4. Saudi Saudita Saudi Saudita (197)
 5. Espanya Espanya (21)
 6. Estats Units Estats Units (9)
 7. Canadà Canadà (5)
 8. Egipte Egipte (4)
 9. França França (2)
 10. Anglaterra Anglaterra (2)
 11. Alemanya Alemanya (1)
 12. Algèria Algèria (1)
 13. Itàlia Itàlia (1)
 14. Níger Níger (1)
 15. Pakistan Pakistan (1)
 16. Qatar Qatar (1)
 17. Turquia Turquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aalla en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aalla poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aalla és un cognom més freqüent, i en quins països Aalla és un cognom insòlit o inexistent.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aalla pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aalla, com podem comprovar.

 1. Alla
 2. Ayalla
 3. Aylla
 4. Aali
 5. Ahalli
 6. Ahola
 7. Aiala
 8. Aill
 9. Aille
 10. Ailli
 11. Aillo
 12. Ailly
 13. Ala
 14. Alea
 15. Alia
 16. All
 17. Allah
 18. Allai
 19. Allay
 20. Alle
 21. Allea
 22. Alli
 23. Allia
 24. Allo
 25. Allua
 26. Ally
 27. Aloa
 28. Auila
 29. Aula
 30. Aulia
 31. Aull
 32. Aulle
 33. Aullo
 34. Ayala
 35. Ayela
 36. Ayla
 37. Ayola
 38. Alaa
 39. Aiela
 40. Alloa