Cognom AaloufSaber més respecte al cognom Aalouf és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aalouf sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aalouf.

El cognom Aalouf en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aalouf, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aalouf és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aalouf

Veure mapa del cognom Aalouf

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aalouf en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aalouf, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aalouf que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aalouf, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aalouf. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aalouf és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aalouf del món

 1. Espanya Espanya (32)
 2. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aalouf en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aalouf poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aalouf és un cognom més freqüent, i en quins països Aalouf és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aalouf ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aalouf fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aalouf.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aalouf pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aalouf, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aalouf o algun dels cognoms similars a Aalouf no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aalouf a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aalouf diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Ahlf
 2. Ailiff
 3. Albouy
 4. Albu
 5. Alef
 6. Alf
 7. Alff
 8. Aliff
 9. Alopa
 10. Alove
 11. Allup
 12. Aleef
 13. Alobo
 14. Alif
 15. Alovy
 16. Alpu
 17. Aloubi
 18. Alub
 19. Allaf
 20. Allub
 21. Ayliff
 22. Alaba
 23. Alabau
 24. Alabi
 25. Alafa
 26. Alaffa
 27. Alava
 28. Alave
 29. Alavi
 30. Alb
 31. Alba
 32. Albao
 33. Albay
 34. Albe
 35. Albea
 36. Albee
 37. Albei
 38. Albi
 39. Albia
 40. Albo