Cognom AalstSaber més respecte al cognom Aalst és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aalst sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aalst.

El cognom Aalst en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aalst, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aalst és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aalst

Veure mapa del cognom Aalst

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aalst en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aalst, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aalst que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aalst, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aalst. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aalst és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aalst del món

 1. Països Baixos Països Baixos (325)
 2. Bèlgica Bèlgica (8)
 3. Estats Units Estats Units (7)
 4. Alemanya Alemanya (3)
 5. França França (2)
 6. Austràlia Austràlia (1)
 7. Canadà Canadà (1)
 8. Anglaterra Anglaterra (1)
 9. Gàmbia Gàmbia (1)
 10. Noruega Noruega (1)
 11. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 12. Ucraïna Ucraïna (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aalst en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aalst poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aalst és un cognom més freqüent, i en quins països Aalst és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aalst ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aalst. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aalst ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Aalst o algun dels cognoms similars a Aalst no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aalst a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aalst diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Aelst
 2. Alst
 3. Alest
 4. Alost
 5. Alacot
 6. Alcat
 7. Alista
 8. Aliste
 9. Allesta
 10. Allston
 11. Allstot
 12. Alsate
 13. Alseth
 14. Alstad
 15. Alsten
 16. Alster
 17. Alston
 18. Alkat
 19. Alstom
 20. Aelgoet
 21. Ahlstedt
 22. Ahlstrom
 23. Ailstock
 24. Alacid
 25. Alastra
 26. Alcahut
 27. Alcate
 28. Alcaut
 29. Alcid
 30. Alcott
 31. Aleston
 32. Alestra
 33. Algeta
 34. Algota
 35. Alistar
 36. Aliston
 37. Aljets
 38. Allcott
 39. Allister
 40. Alliston